Registratie

Helemaal klaar voor je registratie?

* Heb je digitale kopieën van je diploma('s) bij de hand? Denk aan het diploma schoonheidsverzorging en ook aan diploma's van je specialisaties.

* Voor ANBOS leden: als je lid bent van ANBOS dan zijn je diploma’s al gecontroleerd en voldoen deze aan de juiste eisen. Je hoeft dan alleen een lidmaatschapsverklaring mee te sturen bij het onderdeel ‘diploma’s’. Deze verklaring kun je zelf downloaden via de ‘mijn ANBOS’ pagina: Inloggen in Mijn Anbos | Anbos. Zo kun je je aanmelding veel sneller afronden.

Maak dan nu een account aan door hier te klikken.

1. Account aanmaken
Wil je je inschrijven in het SKIN register, dan kun je hier een account aanmaken. Je kunt zelf je gegevens invullen en later ook wijzigen via jouw eigen account.

2. Gebruikersnaam en wachtwoord per mail
Na het aanmaken van je account, ontvang je een e-mail met je gebruikersnaam en wachtwoord.

3. Indienen registratie/inloggen
Je kunt nu je verzoek tot registratie indienen bij SKIN door in te loggen in je eigen account met je gebruikersnaam en wachtwoord (zie ook punt 2).

4. Betalen registratie
We verwerken je aanvraag zodra de registratiebijdrage bij ons is ontvangen. De snelste manier is betalen via iDeal. Als je kiest voor de andere optie, dan duurt het een paar dagen voordat je registratie definitief gemaakt kan worden.


Inloggen? Klik hier


Duur (her)registratie
Een SKIN registratie is drie jaar geldig. Daarna moet je een verzoek tot herregistratie indienen. Als dit is verleend, dan is je registratie weer drie jaar geldig.

Tarief (her)registratie

De kosten voor een drie jaar durende (her) registratie zijn:

Kosten registratie 2022 (voor drie jaar) excl. btw Kosten herregistratie (voor drie jaar) excl. btw
ANBOS-leden € 180 De kosten voor herregistratie zijn op dit moment gelijk aan de kosten van registratie
Niet-leden € 215