Registratie

Op deze pagina lees je hoe je je kunt registreren bij SKIN.

In het SKIN register staan schoonheidsspecialisten met eigen naam geregistreerd. Een SKIN registratie is drie jaar geldig. Daarna moet je een verzoek tot herregistratie indienen. Als dit is verleend, dan is je registratie weer drie jaar geldig.
Let op: het registreren bij SKIN duurt ongeveer 20 minuten.


Hoe registreer ik mij in het SKIN register?

1. Verzamel de benodigde documenten
Zorg dat je digitale kopieën van je diploma('s)* bij de hand hebt. Denk aan het diploma schoonheidsverzorging en ook aan diploma's van je specialisaties.

* Voor ANBOS leden: als je lid bent van ANBOS dan zijn je diploma’s al gecontroleerd en voldoen deze aan de juiste eisen. Je hoeft dan alleen een lidmaatschapsverklaring mee te sturen bij het onderdeel ‘diploma’s’. Deze verklaring kun je zelf downloaden via de ‘mijn ANBOS’ pagina: Inloggen in Mijn Anbos | Anbos. Zo kun je je aanmelding sneller afronden.

2. Account aanmaken
Wil je je inschrijven in het SKIN register, dan kun je hier een account aanmaken. Je kunt zelf je gegevens invullen en later ook wijzigen via jouw eigen account.

3. Gebruikersnaam en wachtwoord per e-mail
Na het aanmaken van je account, ontvang je een e-mail met je gebruikersnaam en wachtwoord.

4. Indienen registratie / inloggen
Je kunt nu je verzoek tot registratie indienen bij SKIN door in te loggen in je eigen account met je gebruikersnaam en wachtwoord (zie ook punt 2).

5. Betalen registratie
We verwerken je aanvraag zodra de registratiebijdrage bij ons is ontvangen. De snelste manier is betalen via iDeal. Als je kiest voor de andere optie, dan duurt het een paar dagen voordat je registratie definitief gemaakt kan worden. De tarieven voor een drie jaar durende (her)registratie staan op de pagina Tarieven (her)registratie.